Erilaisia mahdollisuuksia

Kaikki tapahtumat ja kurssit voimme suunnitella yhdessä siten, että juuri teidän ryhmänne saa parhaan mahdollisen hyödyn. Tapahtumat voivat olla kertaluonteisia tai ne voivat pitää sisällään useita tapaamiskertoja.

Mikäli haluatte, käyn mielelläni esittelemässä etukäteen vaihtoehtoisia ryhmätoimintoja ja tuotteita, joita voimme yhdessä tehdä. Näin valinta on teille helpompi tehdä. 

Esim. Aarrekarttakurssi voi pitää sisällään 2-6 kokoontumista, jolloin jokaisella kerralla valmistetaan erilainen oma kartta, omaa luovuutta käyttäen. Näiden pohjalta syntyy usein todella hedelmällisiä keskusteluja jotka voivat ohjata elämää hyvällä tavalla eteenpäin.

Hinnat sovitaan aina tapauskohtaisesti. Voitte myös pyytää tarjousta tietystä toimnnasta.

Odotan yhteydenottoanne!


ATC -kortit

ATC-kortit (engl. Artist Trading Cards) ovat keräilykorttien taiteellinen versio. Kortit ovat joko uniikkeja tai samaa korttia voidaan tehdä hyvin pieni määrä, koko on tarkasti määritelty.

ATC-kortteihin soveltuvat kaikenlaiset tekniikat leimailusta piirroksiin ja valokuvista sekatekniikkaan. Kortin kääntöpuolelle tulee kirjoittaa signeeraus, päivämäärä ja numero, mikäli kortti on osa jotakin tiettyä sarjaa.

ATC- korttien teko ja vaihtaminen on mukava harrastua ja se sopii kaikille aikuisille, jotka tykkäävät askarrella.


Art journal - perusteet

Art Journal on kuvitettu taidepäiväkirja, jonka idea on lähtöisin Amerikasta. Visuaaliset Art kirjat tehdään suurimmaksi osaksi fiilispohjalta.

Sivuista tukee juuri sellaisia, kuin sillä hetkellä tuntuu. Artissa jokainen oma aukeama voi olla oma kokonaisuus. Sivuilla voi käyttää kuvia, tekstejä, kirjoittaa tai piirtää itse.Art Journalilla voi olla myös teema, jos niin haluaa.

Ei tarvitse olla taiteilija, tämän tekemisen voi kuka tahansa aloittaa.

Lumoavat pikku vihkot

Lumoudu pienestä ja sievästä, tee itsellesi tai lahjaksi

Tällä kurssilla tehdään ja koristellaan lumoavia pikku vihkoja paperista.

Vihkoja voi käyttää omiin tarkoituksiin tai antaa lahjaksi.

Vihko voi olla myös erilainen onnittelukortti, koska siinä on usein myös taskut, joihin voi laittaa esim. setelin tai jonkun mukavan pienen kuvan, runon paperilla tms.

Voimakirja

Voimakirjan avulla voit avata portit itseesi ja omaan luovuutesi maailmaan. Kirja on hyvin henkilökohtainen, mutta samalla myös juuri sinun vahvuuksistasi kertova itse tehty teos.

Oallistujille lähetetään etukäteen tietoa, millaista materiaalia heidän olisi hyvä tuoda mukana kun tulevat tapahtumaan.

Tämä kurssi on voimaannuttava ja sen avulla osallistujat pääsevät miettimään monia elämän osa-alueita.


Naamiot

Oman naamion voi ripustaa seinälle koristeeksi.

Syvällisimmin voimme halutessanne keskusrella myös siitä, millaiset naamiot oikeassa elämässä ovat hyväksi ja millaiset eivät palvele lainkaan elämässä. Milloin naamiota on hyvä pitää ja missä.

Näistä keskustelemassa kanssanne maalausta ohjaava sosiaaliohjaaja Ulla Sauvola, jolla pitkä kokemus sosiaalityön eri menetelmien käytöstä apuna ihmisen erilaisissa kriisessä.

Encaustic Art

Encaustic on käännetty englanniksi muotoon "to burn in" eli "polttaa sisään".

Jo muinaiset kreikkalaiset, roomalaiset ja egyptiläiset käyttivät mehiläisvahaa materiaalina maalatakseen kuvia mm. puualustalle tai vaikkapa muumioiden kääreisiin.

Nykyaikaiset tavat sulattaa vahaa enkaustiikka taidetta varten on maalausrauta jolla väri sulatetaan erikoispaperille. Tämä tekee ihan jokaisesta taiteilijan.

Haluatko kokea elämyksellisen maalaushetken? Tämän avulla voit sen kokea.

Junk Journal

https://photos.google.com/photo/AF1QipMp2f461qsz8k9VouU1namGnskq4Vfs8QSklFic

Junk journal on kirja, joka tehdään vanhasta kirjasta. Sivuille voidaan laittaa kuvia, mietteitä, lauseita. Koristeluun käytetään teippejä, kuvia, pitsejä, mitä kukin haluaa.

Pääasiassa pyritään käyttämään kaikkea jo käytettyä, eli kierrätysjuttuja, vanhoja karttoja, mainoslejtiä, nuotteja, kirjekuoria...

 Tämä sopii kaikille paperiaskartelua rakastaville.

Ja kuinka haustaa onkaan kerääntyä yhteen näitä tekemään.

Journal = julkaisu, lehti, päiväkirja...

Kirjaan siis jätetään myös tyhjää, jotta sinne voi myöhemmin lisätä tekstejä tai kuvia. Ja kirjan taskuihin voi piilottaa lisää tageja tai pieniä paperilappusia, joissa on itselle ärkeitä asioita.

Miten olisi Junk Journal-tapahtuma, ilta tai päivä? Muutama tunti yhdessä, jolloin aloitetaan, sitten jokainen voi itsenäisesti jatkaa omansa tekemistä.


Katso myös tapahtumat ja ryhmät osiosta mitä on juuri nyt tarjolla tai tulossa. 

Otan myös vastaan toiveita, millaisen askarteluaiheisen tapahtuman voisimme yhdessä teille järjestää.Anna luovuutesi virrata vapaana.