Taidekirjojen luova mahdollisuus

Roskataidekirjat kootaan nimensä mukaan kaikesta siitä, mitä voit halutessasi löytää kodistasi. Esim. maksuttomia kuvia lehdistä, vanhoista kirjoista, kenties valokuvia tai itse piirtämiäsi kuvia. Tuotteiden etikettejä, kauppalistoja, kauppakuitteja ja vaatteiden hintalappuja. Vanhoja kortteja, kirjekuoria, lahjapapereita ja koristeita. Nauhoja, lankoja, pitsin pätkiä, kankaan palasia, tapetin paloja. Nappeja, helmiä, hylättyjä koruja. Runoja, lainauksia tai muita tekstejä kirjoista.

Roskataidekurssiin tarvitaan aikaa noin 8 tuntia, kahdessa eri osassa. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kurssi.

Taidepäiväkirja eli Art journal on päiväkirja visuaalisessa muodossa. Taidepäiväkirjaa voi hyödyntää omien elämäntapahtumien ja muistojen tallentamiseen. Sitä voi käyttää asioiden suunnittelussa ja tunteiden ilmaisemisessa.

Se on siis vihko, kirja tai albumi, joka pitää sisällään omaa taidetta. Oma taide voi olla itse piirrettyä, maalattua tai erilaisista kuvista koottu sivusto. Taidepäiväkirjassa on tilaa omalle luovuudelle.

Taidepäiväkirja kurssiin tarvitaan aikaa min 12-16 tuntia, joka voidaan jakaa 3-4 eri kokoontumiseen. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kurssi.

ALTARED BOOK

Altared book on vanhaan kirjaan koostettu sinun uusi kirjasi. Kirjaksi käy hyvin ohuehko runokirja tai muu kirja, jossa sivuja ei ole liikaa.

Kirjaan koostetaan sisltöä piirtäen, kirjoittaen, kuvia liimaten, askarrellen siihen esim. tageja, glustereita tai pieniä paperinukkemaisia eläin tai ihmishahmoja.

Tämän tekeminen on jokaiselle oma prosessi, ihana tapa päästä itse luomaan jotain uutta.

Altared book kurssiin tarvitaan aikaa min 16 tuntia, joka voidaan jakaa 3-4 eri kokoontumiseen. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kurssi.

Kuvagalleria