Uusi harrastaja?

1. Mikä on taidekortti?

Mikä taidekortti, mikä Atc?

ATC-kortit (engl. Artist Trading Cards) ovat keräilykorttien taiteellinen versio. Kortin koko on 6,35 x 8,89 cm. Kortit ovat joko uniikkeja tai samaa korttia voidaan tehdä hyvin pieni määrä.

ATC-kortteihin soveltuvat kaikenlaiset tekniikat leimailusta piirroksiin ja valokuvista sekatekniikkaan. Kortin kääntöpuolelle tulee kirjoittaa signeeraus, päivämäärä ja numero, mikäli kortti on osa jotakin tiettyä sarjaa.

ATC-kortteja ei myydä, vaan niitä vaihdellaan ATC-harrastajien kesken. Kortin vaihtaminen toiseen tapahtuu yleensä postin välityksellä, mutta kortteja vaihdetaan tekijöiden kesken myös kasvotusten. Vaihdossa saatu kortti jää uudelle omistajalleen, eikä sitä saa lähettää eteenpäin.

ATC-harrastajille löytyy verkosta monenlaisia haasteblogeja, ja Facebookissa on myös monta ATC-harrastusryhmää, joihin voi liittyä mukaan. ATC- korttien teko ja vaihtaminen on mukava harrastua ja se sopii kaikille, jotka tykkäävät askarrella.


2. Missä voin tutustua taidekortteihin?

Minulla on muutamien ystävieni kanssa Face Bookissa sivusto, jossa taidekortteihin voi tutustua. Siellä on albumeissa ohjeita ja seinällä säännöllisesti haasteita, joihin voi osallistua.

Käy rohkeasti tutustumassa sivustoon, toki tulee ensin liittyä jäseneksi, mutta se ei varmaankaan ole sinulle hautta vaan paremminkin vain etu.

https://www.facebook.com/groups/700378644039269

Minun oma blogini, jossa on muun askartelun lisäksi myös taidekortteja löytyy täältä

https://sauvolaiska.blogspot.fi